Nya tapeter i vardagsrummet och oktoberfest light!Hej på er!

Vad tycker ni?

Vi är helnöjda. Gissa om det var läskigt att köpa dessa tapeter. Men vi var så förtjusta i den både jag, Micke och Lisa. Jag sa att det kommer inte funka i vårt lilla vardagsrum med lågt i tak och konstiga vinklar och vrår och fondfägg är inte aktuellt i vårt vardagsrum heller. "Vi kör", sa min Micke, som annars inte är sådär väldigt intresserad av heminredning. Lisa var också säker. Jag gillade tapeten, men kände att det blir för mönstrat och rörigt i rummet. Men sagt och gjort, vi "körde" och nu är det klart. Det känns jätte mysigt och ombonat här inne.

Hoppas allt är bra med er och att ni har en mysig höstkänsla i kroppen.

Vi var i skogen igår och hittade massor med svamp. Jag och Lisa plockade, men Cattis var med och hon är en riktig svampplockarexpert så vi fick även mycket av hennes svamp och det näst bästa, förutom att få svampen som hon plockat, är att den är i stort sett rensad när hon lägger ned den i korgen. Jag är ju ingen van svampplockare så jag är glad att hitta svamp och fylla korgen med något, men jag har lite att lära av henne. Det är ju skönt när man kommer hem och inte behöva rensa den.

I lördags hade vi lite oktoberkalas i växthuset.

Mamma hade kokat surkål, Ullis hade köpt fina kringlor, vi hade öl och korvar i alla former och storlekar, Stine hade bakat gott surdegsbröd och så hade vi lite annat smått och gott förstås. Vi satt nere i växthuset med massor av tända ljus. Fotogenkaminen värmde oss. Utanför lös maschaller och en brasa. Men det viktigaste av allt: härliga vänner som fyller en med kärlek och energi. Tack Ullis, Conny, Stine och Fredrik för att ni förgyllde vår kväll i lördags och TACK för att ni är så fina vänner.

Må så gott, ni som läser min blogg. Är glad att du kikar in här.

Kramar och kärlek, Moni!

LondonHej på er!

Är hemma igen efter några härliga dagar i London med min fina familj + Mickes syster och hennes son Jesper. Vi har shoppat, myst i det härliga sensommarvädret, ätit och druckit gott, fnissat och upplevt härliga saker tillsammans som är mysiga att tänka tillbaka på.

Vi träffade min kusins dotter Christine i London också. Hon bor där. Så vi fick lite bra tips från henne. Jätte gullig och go tjej som hade sin kille David med sig också. Det är något speciellt med släktingar. Även om man inte ses så ofta så "känner" man varandra ändå. Man har väl liksom en kärna som vi alla tillhör och det känns. Helt okomplicerat och trevligt att ses. Detta möte förgyllde verkligen vår resa.

Det var kallt och en fantastisk fullmåne när vi landade igår kväll på Skavsta och i morse fick jag skrapa rutorna för första gången denna höst på bilen. Men det är skön och klar höstluft och det är härligt också.

Hoppas ni mår bra och har det skönt i höstvädret!

Kramar Moni


RSS 2.0