Våren är här!Hej på er!

Visst är det härligt med vår i luften.

Jag åkte till Sälen i torsdags med mina härliga Bimbotjejer och när jag kom hem var all snö borta. Och krokusarna hade kommit upp på hemma på tomten. Så härligt! I Sälen var det inte heller mycket snö, men det gjorde inte oss något. Vi har druckit massor med bubbel, babblat, myst, varit på utomhus afterski med bl a Uno Svenningsson, druckit öl och jäger, dansat till Alcazar, ätit middag på Högfjällshotellet och bara njutit av ledig tid tillsammans. Fyllt på energiförrådet massor med dessa härliga tjejer. I Barren (familjen Gundlers hus) trivs jag som fisken. Det är verkligen som balsam för själen att vara där.

När jag kom hem i söndags kväll var Lisa inte helt pigg. Hennes astma har varit jobbig med henne igen. Idag mår hon mycket bättre och det låter renare och öppnare i luftrören igen. Vi har varit hemma igår och idag och har hunnit myst mycket också. Härligt! Jag har även pysslat lite. Imorgon blir det nog skola och jobb igen.Plockade lite blåbärsris från mamma och pappas tomt. Fick några Forsythiakvistar från mamma som gått av i vinter från hennes buske. Har plockat lite vide här invid tomten. Så lite pyssel har jag ägnat mig åt och visst blir det mysigt. I helgen ska jag börja påskpynta lite för nästa helg är det ju påsk. Det är härligt! Hoppas det blir bra väder.Äppelträden bara väntar på att få knoppa sig. En liten scilla tränger upp bland bladen. Har liksom ett blad som ett paraply. Coolt! Och de gula krokusarna lyser mot de torra löven.Mina fina St Paulior mår bra än. De har fått flytta över i den söta korgen jag fick av Ullis när jag fyllde år. Visst blev det fint. Murgrönan som står bredvid var i korgen tillsammans med en rosa Primula som var vit när vi kom hem från Thailand. Pillan hade vattnat våra blommor när vi var bortresta och blomman ändrade färg. Vet att Primilor kan göra det, men visst är det märkligt. Den lever än, men är inte så pigg. Ska snart få komma ned i jorden ute.

Några gula orkidéer från Thailand lever än. Visst är de söta. Hoppas de håller sig till påsk för de har ju rätt färg för det.

Det andra köksfönstret fick en liten makeover också. Tog en sjal/duk som jag köpte när min svägerska Anette hade sin heminredningsaffär i Pillans garage och gjorde den till en gardin. Mera blåbärsris från mamma och pappas tomt och så några videkvistar här nedanför tomten. Visst blev det fint!


Din kommentar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0