London



Hej på er!

Är hemma igen efter några härliga dagar i London med min fina familj + Mickes syster och hennes son Jesper. Vi har shoppat, myst i det härliga sensommarvädret, ätit och druckit gott, fnissat och upplevt härliga saker tillsammans som är mysiga att tänka tillbaka på.

Vi träffade min kusins dotter Christine i London också. Hon bor där. Så vi fick lite bra tips från henne. Jätte gullig och go tjej som hade sin kille David med sig också. Det är något speciellt med släktingar. Även om man inte ses så ofta så "känner" man varandra ändå. Man har väl liksom en kärna som vi alla tillhör och det känns. Helt okomplicerat och trevligt att ses. Detta möte förgyllde verkligen vår resa.

Det var kallt och en fantastisk fullmåne när vi landade igår kväll på Skavsta och i morse fick jag skrapa rutorna för första gången denna höst på bilen. Men det är skön och klar höstluft och det är härligt också.

Hoppas ni mår bra och har det skönt i höstvädret!

Kramar Moni


Din kommentar
Postat av: Christine

Hejsan Monica!

Vilken cool blogg du har!! Jättefina bilder från London! Det syns att ni har haft en kul långhelg!



Det var verkligen trevligt att vi kunde ses och att jag kunde träffa din fina familj! Tycker precis som du: man ses inte ofta men är "nära" ändå.



Stora kramar från London

2011-10-13 @ 00:08:07
URL: http://englundengland.blogspot.com/
Postat av: kusin Ullis

Ser underbart ut! Ni är så fina allihopa <3

Ljus o kärlek

2011-10-13 @ 15:29:33
Postat av: Cattis

Ser ut som om ni haft en toppenhelg, fina är ni allihopa!

2011-10-14 @ 11:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0