Vårfix!Energin flödar när solen skiner, fåglarna kvittrar och människorna runt omkring en är härliga. Då blir allting så lätt och jag får massor med energi. Har haft en halv vecka på jobbet, då jag vab:ade med Lisa måndag och tisdag, men jag har fått massor med saker gjort ändå på jobbet och träffat nya samarbetspartners och har en del roliga saker på gång till våra medlemmar. Vill egentligen inte blanda in mitt jobb i min privata blogg, men det ena ger det andra och just nu kände jag för att nämna det bara.

Såhär har jag pysslat hemma nu. Bordet med den blåa duken är ett stilleben utanför vårt köksfönster. Den ändrar lite stil och utformning efter årstid. Nu kändes det som om det var dags att förnya lite. Har haft en lila duk där nästan hela vintern. När min svägerska Marie var och hälsade på i februari sa hon "men, du har ju glömt att ta in duken". Nej Marie, svarade jag, det är ju för lulllull:et och myset jag har duken där på bordet, med det andra fina på. För att det ska se trevligt ut när vi tittar ut genom sovrums- och köksfönster. "Jaha", sa hon bara då.

Hur som helst så lade jag på en blåvit duk, lät Budda-huvudet vara kvar samt ljusstaken som jag fyndat på Öland på loppis. Det jag förnyade med var några videkvistar i en vas och några lökar påskliljor. Visst blev det fint!

När jag gick runt på tomten så såg jag bakom Rasmus och Lisas gamla lekstuga att det blommade krokus, scilla och påskliljor. För några år sedan när vi gjorde om rabatten lade vi fyllnadsjorden där och då följde lite lökväxter med. De är fina där de står, men kände ändå att vi ser dem egentligen inte där och kanske roligare att ha dem i kruka på ställen vi ser oftare. Sagt och gjort. Spaden i backen och jag grävde upp några av dem och planterade i kruka. Resultatet ser ni på bilderna. Får se hur de trivs. Än så länge har det gått bra!

Idag är det fredag och solen har skinit hela dagen. Hela helgen framför oss! Så ha en skön helg, alla nära och kära! Puss och kram från Moni!

Din kommentar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0