Rasmus garage!Hej på er i snöbusvädret!

Hoppas ni haft en skön helg och inte haft för jobbigt med all snö. Vi har varit i Värmland i helgen och firat Mickes bror som fyllde 50 år förra veckan. Rasmus har övningskört både dit och hem. 70 mil blev det fram och tillbaka. Så nu har han verkligen tränat på att köra i vinterväglag. Han är jätte duktig! Är superstolt över honom. Han har ju inte samma erfarenhet som oss + är lite kaxig, men det är ju som det ska vara i den åldern. Skulle önska att han kunde lyssna lite på vad vi ger för tips bara och inte bli arg istället. Men men det är bara att bita ihop. Han är världens bästa ändå!

Festen var i alla fall kul och jubilaren var glad att vi var där. Micke hade skrivit en sång till sin bror Olle. "Mors lilla Olle" - förstås. Så bra. Handlade om Olle från hans första dag och fram till festen i lördags. Olle grät när vi sjöng för honom. En fröjd att se sin svåger så tagen av dagen. Han är inte direkt känd för att vara känslosam annars. Inte någon egentligen i Mickes familj. Jag kommer ju från världens mest känslosamma familj. Så det är verkligen två ytterligheter. Är så glad att vi åkte dit och firade honom. Vet att vi förgyllde hans dag och det känns fint.

Tanken med denna blogg var ju mer fokus på inredning och recept och jag har fotat en del när jag julfejjat hemma, men jag har problem med tekniken att få in bilderna i datorn. Hoppas det blir bättre snart. Så länge tänkte jag bjuda på en bild från i somras. Den 16 juni köpte vi en tomt till i Vidja. På tomten står ett jätte fint garage och det var därför vi köpte det. Rasmus är en mekarkille och har just nu 3 bilar, 1 epa, 2 moppar, en båt som han delar med oss och det nya tillskottet till motorparken är en snöskoter. Han har ett brinnande intresse för detta och bor man i Vidja som vi gör kan man inte bara bygga ett garage hur som helst. Så dök detta upp till försäljning. Tanken har väl alltid funnits där att vi skulle vilja köpa något till barnen och nu blev det så. Vi är så glada och Rasmus är så klart jätte glad. Visar här en bild på  min fina man utanför Rasmus garage. Vad tycker ni?

Ha det så bra och kram till er alla! Moni

Din kommentar
Postat av: Cattis

Tycker både huset och mannen är fina :)

2010-12-22 @ 11:08:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0